Kennismakingsavond 2024 – 19 november

Wordt uw kind over niet al te lange tijd 3 jaar oud? Misschien staat u er niet bij stil, maar dit is het moment om na te gaan denken naar welke school u uw kind wilt sturen.

De Groen van Prinstererschool in Kampen is een toegankelijke reformatorische school met leerlingen uit diverse kerkverbanden. De Bijbel gaat elke dag open en is in alles onze Gids. Het kind krijgt bij ons, naar Bijbels voorbeeld, een ruime plaats. Dat merk je aan de manier waarop we elk kind bieden wat het nodig heeft: van alles leren is belangrijk, maar gezelligheid minstens evenveel! Door goed contact met ouders te onderhouden, zorgen we ervoor dat school goed aansluit op de thuissituatie. Graag vertellen we u meer over onze school en ons onderwijs op de kennismakingsavond!

Het programma van de avond bestaat onder andere uit een presentatie van de school, een rondleiding, ontmoeten met koffie en lekkers en uitgebreid gelegenheid tot vragen stellen. We zien ernaar uit om u te ontmoeten! Neem vooral andere belangstellenden mee. De avond markeert ook een goed moment voor ouders die de school al kennen om kinderen die vóór juni 2025 vier wordt aan te melden.

We begroeten u graag op 19 november! U vindt de school aan de Akelei 5, 8265KA, Kampen. Opgeven kan door middel van onderstaand formulier.

    De gegevens die u in dit formulier verwerkt, worden uitsluitend gebruikt voor communicatie ten behoeve van de kennismakingsavond en verder niet opgeslagen.